Leistungen / Features

Platzhalter
Mirë se Vini në Oferta LIVE APP!

Ne jemi aty për ju në zonën apo vendin tuaj, që ju të zbuloni ofertat dhe promocionet më tërheqëse dhe më të mira.Zbuloni oferta nga të gjitha degët në të gjitha qytetet e mëdha të : Shqipërisë - Kosovës Maqedonisë Greqisë dhe Malit të Zi.


Shkarkoni Appin tonë Oferta LIVE dhe lidhuni me zbulimet dhe ofertat më magjepsëse të zanës tonë. Oferta Live ju mundëson lirinë dhe fleksibilitetin, duke bërë bizneset dhe ofertat më të mira të lëvizshme. Oferta Live zbulon të rejat nga fusha e Kohës së lirë, Restorante ,Moda, Bukuria, Gastronomia, Autor,Sport dhe shumë e shumë të tjera.
Bashkohu dhe fito!

Oferta LIVE APP është falas duke ju ofruar luksin e lirisë në mënyrë të shpejtë dhe shumë të thjeshtë. Dëshirat tuaja vetëm nëpërmjet një butoni mund të arrini ti realizoni, qoftë nga vendi ku jeni, online ose ne udhetim. Zana jonë e maleve ju hap rrugën.

Zana jonë lindi për ty në Tiranë dhe nga mesi i vitit 2017 është aktive në të gjithë Shqipërinë, Kosovë, Maqedoni, Mali i Zi.
Shiko : www.ofertalive.al


X Platzhalter
X
X

Mitarbeiter Zugang